Reissun puolivälin kuulumisia

Maanantaina 18.9 jatkoimme siitä mihin perjantaina jäimme. Saimme maalattua kolme ovea ensimmäisen kerran ja kaksi toisen kerran. Päivän saldo siis viisi maalattua ovea, joista kaksi valmista. Timo kävi maalikaupassa hakemassa meille lisää työvälineitä ja maalia. Loppu päivän makoilimme taas altaalla. Illalla kävimme kaupassa sekä heitimme vielä pesukoneen päälle, kun olimme ensin käyneet suihkussa. Huomenna työpäivän jälkeen menemme molemmat kasvohoitoon, sitä odotellessa!


19.9 tiistaina maalasimme kolme ovea toiseen kertaan, niistä tuli siis valmiita. Putsasimme työvälineet ja Timo näytti meille seuraavat ovet, jotka käsittelemme. Hän myös kysyi, haluammeko maalata vielä ovia vai tehdä jotain muuta ja kuinka monta ovea ehdimme vielä tekemään. Sovimme alustavasti, että viisi ovea vielä, niiden neljän oven lisäksi, jotka on jo tiedossa eli yhteensä yhdeksän ovea pitäisi ennen lähtöä saada valmiiksi. Kun työpäivämme oli ohi, menimme altaalle vähäksi aikaa nauttimaan ilmasta ja sen jälkeen lähdimme kasvohoitoihin. Hoitojen jälkeen kävimme syömässä sekä muutamassa vaatekaupassa, ennen kuin sänky rupesi taas kutsumaan.



20.9 työpäivä meni viisi ovea hioessa ja kitatessa.  Päivä meni nopeasti ja Marjo oli jälleen kerran tehnyt hyvät sapuskat, vatsat tulivat täyteen. Töiden jälkeen menimme taas altaalle nauttimaan ilmasta ja illemmalla lähdimme kävelemään keskustaa kohden. Kun pääsimme takaisin asuntoomme, soitimme molemmat kotiin ja puhuimme pitkät puhelut, onneksi meillä on kattavat liittymät ja rajattomasti puheaikaa, muuten voisi paukahtaa pieni puhelinlasku kotiin päästyämme :D Kun puhelut vihdoin päättyivät, oli aika mennä nukkumaan että jaksaa aamulla nousta reippaana taas hiomaan ja toivottavasti myös maalaamaan.



Torstaina 21.9 hioimme viisi ovea, joihin olimme sii eilen laittaneet pakkelia sekä laitoimme yhteen oveen lisää muutamaan kohtaan. Kymmenen tauon jälkeen pääsimme maalaamaan ensimmäisen oven. Kun maali oli tarpeeksi kuivunut, lähdimme syömään. Ruokkiksen jälkeen ehdimme vielä maalata kaksi ovea, niistä on hyvä jatkaa huomenna toisella kierroksella maalia. Iltapäivällä menimme altaalle ja sen jälkeen kävimme kaupassa. Illan oleskelimme asunnossa puhelimia näpräten.

-Julia & Sari

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeiset ovet ja kotiin lähtö

Tästä se alkaa...

Kujeilun loppuviikko