Uusi viikko, uudet kujeet

Maanantaina 11.9 pääsimme ulko-ovien kimppuun. Sitä ennen kävimme vielä korjaamassa muutaman paikan kaiteista, joista kuulti vielä hieman läpi oranssi ruosteenesto maali sekä laitoimme ensimmäisen kerroksen pintamaalia ikkunakalteriin, johon olimme perjantaina laittaneet pohjamaalin. Tämän jälkeen Timo näytti meille ovet ja "vesipostiluukut" jotka saamme käsitellä viikon aikana. Tänään ehdimme hiomaan ovet sekä "luukut". Niitä oli tällä erää viisi kappaletta. Jatkamme tästä huomenna.
Illan vietimme altaalla ja kävimme pikaisesti lähikaupassa.

12.9 tiistai aamun aloitimme maalaamalla toisen pintakerroksen ikkunakalteriin. Sen jälkeen rupesimme pyyhkimään eilen hiomamme ovet pölystä sekä saimme yhden oven lisää käsiteltäväksi. Sen oven hioimme sekä pyyhimme. Seuraavana vuorossa olikin ovien paklaus. Saimme kaikki ovet paklattua ja ehdimme välihioa ja maalata yhden oven ja "vesipostiluukun" macy maalilla, kunnes työpäivämme olikin taas pulkassa. Tavaroiden roudaus varastoon, bikinit päälle ja altaalle!



Keskiviikko 13.9 aamulla paikkapaklasimme yhden oven ja jätimme pakkelin kovettumaan hetkeksi. Siirryimme seuraavan oven pariin: hioimme eiliset pakkelit ja teimme muutaman korjauksen. Palasimme maalaamaan edellistä ovea toiseen kertaan, joka oli siis eilen maalattu jo kerran. Tämän jälkeen siirryimme hiomaan hetki sitten paikkaamamme kolot. Täällä kuivuu pakkeli todella nopeasti joten kuivumista ei tarvitse kauaa odotella. Maalasimme oven ensimmäisen kerran ja lähdimme pitämään ruokataukoa. Ruokatauon jälkeen kävimme kahden eilen paklatun oven kimppuun, hioimme ja pyyhimme ovet sekä maalasimme ne ja "vesipostit" ensimmäiseen kertaan. Timo kävi taas kehumassa jälkeä ja vitsailimme, että tulemme keväällä uudestaan josta Timo innostui ja toivotti tervetulleeksi. Työpäivän jälkeen menimme jälleen kerran altaalle loikoilemaan. Emme siellä kauaa viihtyneet, joten lähdimme katsastamaan yhden hoitolan mutta se oli mennyt jo kiinni. Kotimatkalla pysähdyimme yhteen vaateliikkeeseen jossa oli jonkin näköinen ALE käynnis. Sieltä löytyikin tuliaisia kotiin vietäväksi sekä muutama paita tietenkin itselle.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeiset ovet ja kotiin lähtö

Tästä se alkaa...

Kujeilun loppuviikko